05 jun av Peter Siljehult

Ny slipmaskin

Nu har vi uppgraderat vår maskinpark med en slipmaskin från ELB. Vi är i startgroparna att köra igång den efter en större renovering. Den har ett nytt styrsystem från Bosch och ett magnetbord på hela 2000 x 800 mm för fastspänning av detaljer.

08 apr av Peter Siljehult

Säkerhetsansvarig

Tyvärr har nu vår säkerhetsansvarige Buster gått ur tiden. Han har under 12 år varit oss en trogen medarbetare.Nu hälsar vi vår nya säkerhetsansvarige, Diesel välkommen och vi hoppas han kan leva upp till samma förväntningar som hans företrädare.

13 mar av Peter Siljehult

Fiber

Nu får vi äntligen den efterlängtade fibern indragen. Tibro Energi gräver för fullt nu, så en förhoppning är väl i alla fall att ha allt klart innan semestern.

03 jul av Peter Siljehult

Karusellsvarv till salu

Morando Karusellsvarv Morando VS13 Mycket kraftig maskin som är totalt genomgången med nya kulskruvar, lager och motorer mm. Nytt styrsystem, Siemens 840 D. Ny kraftig AC-motor på 55Kw Fyrkantsfäste med Capto Sving på 1500mm Rullblock i X och Z Fler bilder

20 jan av Peter Siljehult

Kugghyvel

Ombyggnad/Renovering av Liebherr Kugghyvel. Hyveln totalrenoveras mekaniskt och nytt styrsystem sätt dit. Nytt ljudisolerat kabinett tillverkas med två dörrar och laddlucka för robotladdning. Nytt hydraulaggregat, vattentank och spåntransportör kommer också att integreras. Stativet ommålat och delarna börjar komma på plats Stativet ommålat och delarna börjar komma på plats.

01 dec av Peter Siljehult

Praktikant från gymnasiet

Vi har tagit emot en praktikant från Rudbecksgymnasiet i Tidaholm. Ludvig hjälper bl. a. till att rita rent ritningar som inte har hunnits med. Han är till stor hjälp med detta.

13 nov av Peter Siljehult

Vår nya hemsida lanserad

Nu har vår efterlängtade hemsida lanserats. Med hjälp av Rainy Days, tror vi att vi har kommit i mål. Vi hoppas att detta skall hjälpa Er att hitta rätt och enkelt vad Ni söker.